Vill du arbeta hos oss

Passion är den främsta meriten

2010 gick Nobelpriset i Medicin till Robert Edwards, pionjär och fader till provrörsbefruktning som behandlingsmetod av ofrivilligt barnlösa par. Det var ett erkännande många inom framförallt reproduktionsmedicin efterlängtat.

Forskningen fortsätter snabbt framåt och behandlingsmetoderna utvecklas vilket ger oss möjlighet att hjälpa fler och fler par. Vill du också hjälpa andra att bli förälder och få en fantastisk belöning?

Som specialist inom obstetrik och gynekologi har du redan en mycket god plattform för att vidareutvecklas till IVF-läkare. Som BMA och biolog känner du redan till laboratoriet och är entusiastisk inför dess möjligheter. Som barnmorska och sjuksköterska är det självklart att vara paren till hands under en omtumlande resa och förstå vikten att bemöta tunga frågor på ett empatiskt sätt.

Det viktigaste av allt är dock att du känner glädjen i att hjälpa andra till sitt efterlängtade barn.

Välkommen med din intresseansökan till hr@livio.se!

Lediga tjänster:

 

Vi söker en IVF-läkare!

Är du ute efter ett meningsfullt arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter kan detta vara en tjänst för dig! Som gynekolog på någon av våra kliniker kommer du att ha ett spännande och varierande arbete där du arbetar med konsultation, utredning och behandling av infertila par. Du kommer att bli en del av en grupp som har stor kunskap och starkt engagemang för verksamheten. Samtidigt är du en del av en växande organisation som bedriver egen forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Du skall tillsammans med övriga läkare på kliniken, barnmorskor och embryologer ansvara för den vård och de fertilitetsbehandlingar som vi utför. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra infertilitetsutredningar, ta emot par för konsultation/rådgivning vid infertilitetsproblematik och utföra infertilitetsbehandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom gynekologi och obstetrik. Tidigare erfarenhet inom reproduktionsmedicin är meriterande men inget krav. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och ser en individ i varje patient. Du har förmågan att engagera och skapa ett positivt klimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.

Arbetstid

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Ansökan

Du skickar din ansökan bestående av ett personligt brev samt meritförteckning till hr@livio.se  så snart som möjligt.